BARIŞ BAHÇECİ "BEYAZ KURDUN ÖYKÜSÜ"
Badem grubunun kurucusu olan ve müzikal çalışmalarını "4 Vokal" grubu ile sürdüren Barış Bahçeci ilk solo albümü ''Beyaz Kurdun Öyküsü''nü Eğlence Fabrikası etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sundu. Biri İngilizce 11 şarkının yer aldığı albümün çıkış şarkısı ''Toprak''... We Play stüdyolarında kaydedilen albüm, içimizdeki keşfedilmemiş topraklara yolculuk yaptıracağı iddiasında…

AYŞEGÜL ALDİNÇ "BİR TEK GÖRDÜĞÜM"
Ayşegül Aldinç, yeni şarkısı "Bir Tek Gördüğüm" ile büyük ilgi görüyor. Söz ve müziği Mabel Matiz'e, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait şarkı, DMC etiketi ile yasal dijital platformlardan dinlenebiliyor ve indirilebiliyor. Yaklaşık 5 yıllık bir aranın ardından bir şarkısı yayımlanan Aldinç, bir yandan da önümüzdeki aylarda dinleyici ile buluşacak yeni albümünün hazırlıklarını sürdürüyor.

EMRAH KARADUMAN "TOZDUMAN"
Ünlü isimlere yaptığı beste ve düzenlemelerle adını duyuran müzik dünyasının genç yeteneği Emrah Karaduman, kendi albümü "Tozduman" ile müzikseverleri selamlıyor. Birçok hit şarkıda imzası bulunan müzisyene albümünde Demet Akalın, İrem Derici, Murat Dalkılıç, Emir, Özgün, Zeynep Bastık ve Ege Çubukçu gibi birbirinden ünlü isimler destek verdi.
8 şarkıdan oluşan, DMC etiketiyle yayınlanan, kayıtları Türkiye ve Amerika'da dünyanın önde gelen ses mühendisleri tarafından yapılan "Tozduman" albümü için Emrah Karaduman, "müzik dünyası adına yenilikçi, dikkat çekici ve kalıcı bir iş oldu" yorumunu yapıyor.

REYHAN KARACA "ŞANS"
Ocak ayında ''Sobe''yi çıkaran Reyhan Karaca yeni teklisi ''Şans''ı DMC etiketi ile yayımladı. Söz ve müziği Ayla Çelik'e, düzenlemesi James Hayden Gallagher'e ait olan şarkı için sanatçı 1950'lerin imajını kullanmayı tercih etti.

SEFA TOPSAKAL "DİPSİZ KUYU"
Üniversite yıllarında söylediği "Doktor" adlı şarkının amatör videosu sosyal paylaşım sitelerinde popüler olunca müzik yapımcılarının dikkatini çeken ve ilk albümünü yayımlayan Sefa Topsakal, uzun bir aradan sonra suskunluğunu bozdu. Mimoza Müzik etiketi ile müzikseverlerle buluşan ve 11 şarkıdan oluşan albümde genç sanatçı bir Sezen Aksu şarkısı olan "Kaybedenler"e de yer verdi.