Geçen hafta "Süper Lig daha çok su kaldırır "demiştim. Gerçekten öyle oldu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir şampiyonluk yarışında teklediler Ama kartal Akhisar Belediyespor karşısında rakiplerinin durumuna düşmemek için işi baştan sıkı tuttu yüksekten uçmasını bildi. Liderlik koltuğuna 4 puan farkla oturarak haftanın en kazançlı takımı oldu. Galatasaray'dan umutlu olmadığım için maçı izlememe kararı verdim. Hoca değişikliğinde faydası olmayacağına inanıyordum. Bir ara Galatasaray'ın 1-0 önde olduğunu duydum Oğlum Gökhan'ı aradım" gölü kim attı" dedim. Podoski'nin attığını öğrendim. Sonra yine oğlum bir süre sonra "Baba yine frikikten gol yediler dedi" "oğlum görülen köy kılavuz istemez bu futbolcular paralarını alıp yan gelip yatmayı kendilerine vazife edinmişler, hangi hocayı getirsen bizim takımdan bir şey olmaz" dedim
Pazar günü sevgili abim Sümer oral aradı "Galatasaray maçlarından sonra beni arardın aramadın ne oldu yine Rize de Karabük'te olduğu gibi hakkımız yendi. Bir gölümüz sayılmadı frikikten önce faul yoktu yaz bunları dedi. dinledim Sümer abiyi sonra oğlum Gökhan'ı "Sümer abin aradı bir gölümüzün verilmediğini Rize'nin gölünden önce faul yokmuş diyor" "doğru cevabını oğlumdan aldım.
Bu sezon hakemlerin her takımın canını yaktığını biliyoruz. Ama sen aslansın mazeret üretmeye hakkın yok diye düşünerek Galatasaray defterini kapattım. Fenerbahçe ne yapacak diye beklemeye başladım. Rakibi Kasımpaşa hocası da Kemal Özdeş Fenerbahçe'yi hafta içinde Avrupa macerasında silik bir futbolla yenildiğini seyretmiş ve analiz etmiş. Fenerbahçe Kasımpaşa karşısında da taraftarını hüsrana uğrattı bekleneni veremedi puan kaybetti. Fenerbahçe Hocası Advocaat maç sonu patladı " Benden iyisi varsı buyursunlar getirsinler "şeklinde konuştu. Bir yönetim için yenilir yutulur sözler değildi. Sizin anlayacağınız Fenerbahçe fena karıştı bakalım başkan Aziz Yıldırım ne yapacak?
Pazar akşamı Beşiktaş'ı seyretmeye başladım. Kartalın Ricardo Quaresma'sı takımın beyni olarak döktürüyordu, Adeta sahada dans ederek meşin yuvarlakla oynuyor insanın göz zevkini okşuyordu nazar değmesin. Başsavcım ve Şehzadeler kaymakamım Beşiktaşlı olmakla ayrıcalıklı bir gece yaşıyordu. Beşiktaş güle oynaya Akhisar'ı yendi.
Kartal bu haftada Avrupa'da tur atlar. Ne yapalım bundan sonra bende Aydın Besen'le Beşiktaş maçlarını izlerim. Yaşar Coşkun hocam ne dersin haksızmıyım yapacak bir şey yok