Dünya, ABD devletinde Trump'un Clinton'u nasıl yendiğinin analizi ile meşgulken, hafta sonunu stres atarak geçirdim. Cumartesi gecesi HAYLAZZ'a gittim. Bir eğlendim bir eğlendim sormayın. Bir haftalık yoğun tempomun yorgunluğunu attım. Milli takımımımızın ve Büyükşehir Belediyesi'nin galibiyetlerinin de rolü büyüktü.

MEDYADA DEĞİŞİKLİK

Hafta içinde dostum Haşim Ağar ile birlikteydim. Haşim Ağar "Medya dünyasından çekilme karara aldım" dedi. Manisa FM, Haber ve Hayat Gazetelerini elden çıkarma kararını benimle paylaştı. Haşim Ağar'ın 25 yıl önce medyaya girmesini beraber yürütmüştük. Lafın kısası kolları sıvadık. Haşim Ağar bir dizi görüşmelerden sonra Manisa FM ve Haber Gazetesi'ni SNS Fuarcılık sahibi Saruhan Simsaroğlu ve Hayat'ı da gazetem Olay'ın eski patronu Kamber Ali Atabey'e sattı.
Haşim Ağar kafasına bir şeyi koydu mu onu süratla hayata geçirir. Radyo ve iki gazetenin de satışı daha doğrusu el değiştirmesi kısa sürede gerçekleşti. Cuma günü bitti. Alanlara da satana da hayırlı olsun. Manisa medyasındaki değişiklik bugünden itibaren çok konuşulacak.

BELEDİYESPOR MEST ETMİŞ

Cumartesi günü amacım Büyükşehir Belediyespor'un Kırıkhanspor'la haftanın maçını izlemekti. Yorgunluktan gidemedim. Evde istirahat ederken oğlum Gökmen, Büyükşehir Belediyesi'nin zaferini bana iletti. Arap atı gibi sonradan açılan belediye lig ikincisi Kırıkhanspor'u güzel futbol ve 3 golle yenmiş.
Belediyespor'un patlama yapmasından başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yılmaz Gençoğlu, Alparslan Ustamehmetoğlu ve Mevlüt Aktan'ın çok mutlu olduğunu öğrendim. Akşam Haylazz'da Mevlüt Aktan'la beraber oldum. Maçın analizini ondan dinledim. Beraber milli takımın Kosova ile oynadığı maçın bir bölümünü izledik. İlk yarı milli takım benim Galatasaray gibi oynadı. Yan paslar gına getirdi. Bereket versin ikinci yarının başında Burak ve millilerimizin en iyisi Volkan Şen'in golleri ile ilk galibiyetini aldı. Hepsi o kadar.

DOLU DOLU BİR GECE

Sonra eğlence sezonunu açan Haylazz'ın yeni dizayn edilmiş bölümüne geçtim. Bizim çiçeği burnunda muhabirimiz Berfin'le, Haylazz'ın müdürü Yıldız Kaya sahnenin göbeğinde bir masaya oturttu bizleri. Sahnede bir hanımefendi vardı. Ecehan Alkan. Damardan söylüyordu. İbrahim Tatlıses'in ‘Mavi mavi masmavi gözleri boncuk mavi'yi okurken kendimden geçtim. Haylazz Cumartesi gecesi doluydu. Kuyumcular Çarşısı'nda pırlanta konusunda uzman genç kuyumcu Gökhan da misafirleri ile oradaydı. Beraber olduk. Arka masamda Spilos Oteli'nin çalışanları da gecede eğleniyordu. Program güzeldi. Her kesime hitap edecek sanatçılar sırayla sahnede yeraldı. Ersin Barlas gecenin ilerleyen saatlerinde herkesi coşturdu. Bornova'da, Alsancak'ta eğlenme zahmetini bana göre Manisa'da Haylazz çözmüş. Serviste hiç sıkıntı yok. Çalışanları arı gibi her masa ile ilgileniyorlardı. Manisa'da eğlenceyi sevenler Haylazz'da hazur içinde keyiflerine keyif katabilir. O gece müdüre Yıldız Kaya hanımla iki dakika ayaküstü görüşebildim. İşini seven biri. Haylazz eğlencede bir numara diyebilirim. Yorgun musunuz, üzerinizdeki stresi atalım mı istiyorsunuz, Cuma-Cumartesi Haylazz'a gitmesini tavsiye ederim.