• DOLAR 32,38 %0.18
  • EURO 35,01 %-0.23
  • ALTIN 2.326,13 %0.25
  • BİST100 9.091 %0.13
  • BITCOIN 69.800 %-1.08
  • ETHERIUM 3.527 %-1.45
21°

Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Manisa Kulis Haber, Sondakika Manisa Haberleri sitemizde


Türkiye

Maltepe'de bulunan ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tarihi kıraathane alevlere teslim oldu.

Asayiş

Manisa Valiliği’nden yapılan açıklamada, geçtiğimiz dönemlerde çıkan yangınlar sonrası faaliyetleri durdurulan firmanın takibinin yapıldığı ifade edildi

Asayiş

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, bir şantiyede çıkan yangına müdahale etmek isteyen iki işçi göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

Ege Haberleri

Muğla’nın Ula ilçesinde bir evde çıkan yangında yaşlı adam yanarak can verdi

Ege Haberleri

İzmir Kemeraltı Çarşısı’nda bulunan hediyelik eşya dükkanında çıkan yangın, daha sonra yanında yer alan dükkanlara da sıçradı.

Ege Haberleri

İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda Kızlarağası Hanı karşısında bulunan iş yerinin 2. katında henüz sebebi belirlenemeyen bir yangın meydan geldi.

Ege Haberleri

İzmir’de müstakil bir evde çıkan yangında 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Ege Haberleri

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde çıkan yangın yan eve sıçrarken ikinci evin içerisinde tüplerin bomba gibi patlamasıyla iki ev alev...

Dünya

Çin'in Jiangxi eyaletinde bir iş yerinde yangın çıktı… Yangında 39 kişi hayatını kaybederken 9 kişi yaralandı.

Asayiş

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 2 katlı ev yandı… Yangın sırasında kendilerini son anda dışarı atan 5 kişi büyük korku yaşadı.

Ege Haberleri

İzmir’in Aliağa ilçesinde, bir müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.  

Ege Haberleri

İzmir Çiğli'de kozmetik deposu olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangında 2 işçinin ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada 2 firma yetkilisi tutuklandı.