• DOLAR 32,53 %0.22
  • EURO 34,94 %0.44
  • ALTIN 2.488,63 %0.22
  • BİST100 9.548 %-1.36
  • BITCOIN 63.517 %0.42
  • ETHERIUM 3.100 %0.19
19°

Telefon Haberleri

telefon haberleri ve güncel telefon gelişmeleri, telefon ile ilgili tüm video, telefon fotoğrafları ve telefon haberleri Manisa Kulis Haber, Sondakika Manisa Haberleri sitemizde


Yaşam

Haluk Levent, New York konserine gitmek üzere havalimanında check-in işlemlerini yaptıktan sonra telefonunu aracında unuttu.

Gündem

Dünyanın önde gelen mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, kullanıcılara dosya paylaşım özelliğini sunma planları yapıyor.

Ekonomi

TELKODER, Geçen yıl evlerinde bir sabit telefon ile genişbant internet aboneliği bulunan ve her bireyi cep telefonu hattı sahibi olan...

Yaşam

Bir gelin, kına gecesinde izinsiz fotoğraf ve video çekimlerini engellemek amacıyla davetlilerin telefonlarına özel bir ambalaj uyguladı.

Türkiye

Diyarbakır’da korkunç bir olay yaşandı…  Bağlar ilçesinde şarjda unutulan telefonun patlaması sonucu yangın çıkarken, facianın kıyısından dönüldü. Anne ve 4...

Yaşam

Günümüzde telefonlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş durumda. Ancak şarj ömrünün uzunluğu, kullanıcılar için önemli bir konu haline gelmiş durumda....

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının tebliğleri, Resmi Gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Sağlık

Uzman Psikolog Duhan Töre, teknoloji çağının hastalığı olan nomofobinin kişiyi yaşamdan soyutladığını söyledi.

Türkiye

Uzman Psikolog Duhan Töre, teknoloji çağının hastalığı olan nomofobinin kişiyi yaşamdan soyutladığını söyledi.

Genel

Çocuk Nörolojisi Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Aydın, çocuklarda teknolojik cihaz kullanımı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Türkiye

Kızılağaç Mahallesi'nde ikamet eden Hasan Ç.’nin sabah evinde kahvaltıya oturduğu sırada telefonu çaldı.

Türkiye

Son zamanlarda vatandaşların telefonlarına dolandırıcılardan gelen mesajlardaki linklere tıklamaları sonrası yaşanan mağduriyetler sıklıkla gündeme geliyor.