• DOLAR 32,57 %0.02
  • EURO 34,99 %0.21
  • ALTIN 2.422,42 %-0.32
  • BİST100 9.722 %0.80
  • BITCOIN 64.200 %-3.1
  • ETHERIUM 3.144 %-2.02
19°

Sondaj Haberleri

sondaj haberleri ve güncel sondaj gelişmeleri, sondaj ile ilgili tüm video, sondaj fotoğrafları ve sondaj haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Horzumsazdere Mahallesine daha verimli ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için sondaj çalışmalarına başladı.

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Heciz Mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için sondaj çalışmalarına başladı.

Genel

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçe merkezini besleyecek olan yeni sondaj kuyusunun elektrik ve pompa montajını yaparak vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz...

Genel

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Mersindere mahallesine daha verimli ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına başladığı sondaj çalışmalarını geçtiğimiz...

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Temrek Mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için sondaj çalışması yaptı.

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Temrek Mahallesi'nde başlattığı sondaj çalışmalarını başarıyla tamamladı.

Gündem

MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Temrek Mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için sondaj çalışmalarına başladı.

Gündem

MASKİ, Çarıkbozdağ Mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için başladığı sondaj çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Genel

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Avdal mahallesinde faaliyete alınan yeni sondaj kuyusunun pompa montajı yapılarak vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz...

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli’ye bağlı Mersindere mahallesine daha verimli ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına sondaj çalışmalarına başladı.

Genel

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Başıbüyük mahallesinde bin 200 metre içme suyu terfi hattı döşeyerek yeni açılan sondajın bağlantısı...