• DOLAR 32,49 %0.04
  • EURO 34,80 %0.04
  • ALTIN 2.501,85 %0.70
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.000 %0.47
  • ETHERIUM 3.080 %0.07
17°

Sahte Haberleri

sahte haberleri ve güncel sahte gelişmeleri, sahte ile ilgili tüm video, sahte fotoğrafları ve sahte haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Sağlık

Yeni yıl yaklaşırken çikolata sektöründe hareketlik başladı. Çikolatalar süslü paketlerde raflarda yerini alırken, sektör temsilcileri sahte ürünlere dikkat çekti.

Ekonomi

Uzmanlar, ‘ucuz altın aldım' diye sevinen, sonrasında mağdur olan vatandaşların dikkat etmesi gereken noktalara dikkat çekiyor

Asayiş

Ülke çapında yaygın internet sitesi üzerinden verdikleri sahte ilanlarla vatandaşları dolandırdıklarını tespit edilen 7 şahıstan 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaklaşan yılbaşı öncesi vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için sahte ve kaçak alkol tedbirlerini artırdı.

Sağlık

Dermatoloji Uzmanı Dr. Erkan Davarcı Hastanelere botoks zehirlenmesiyle başvuran hasta sayısındaki artışa dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Kıymetli Maden Takip Sistemi’ni (KMTS) altında sahteciliği ve kayıt dışılığı önlemek amacıyla devreye alınıyor. Uygulama ile...

Genel

Zeytinyağı, Akdeniz mutfağının vazgeçilmez bir parçasıdır ve sağlıklı yaşamın önemli bir bileşeni olarak bilinir. Peki gerçek ve sahte zeytinyağı nasıl...

Asayiş

İzmir’in Tire ilçesinde sahte bandrolle alkol satışı yapılan adrese yapılan baskında 101 şişe sahte bandrollü alkol ele geçirildi.

Asayiş

‘Yanımda nakit yok, havale göndereyim’ diyerek sahte dekont ve ekran görüntüleri ile dolandıran şebeke bu defa Aydın’da esnafların canını yaktı.

Ege Haberleri

İzmir’de, piyasaya 19 bin 500 dolar sahte para sürmeye çalışan iki kalpazan yakalandı.