• DOLAR 32,37 %0.14
  • EURO 34,98 %-0.28
  • ALTIN 2.325,42 %0.22
  • BİST100 9.080 %0.00
  • BITCOIN 70.772 %1.2
  • ETHERIUM 3.560 %1.08
8°

Resmi gazete Haberleri

resmi gazete haberleri ve güncel resmi gazete gelişmeleri, resmi gazete ile ilgili tüm video, resmi gazete fotoğrafları ve resmi gazete haberleri Manisa Kulis Haber, Sondakika Manisa Haberleri sitemizde


Türkiye

Tüketicilerin korunması ve taklit ürünlerin önlenmesi amacıyla, Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği'nde değişiklik yapıldı. Buna göre, aromalı ve...

Ekonomi

En düşük emekli maaşının 10 bin TL olması ve emekli maaşlarına ek zam yapılmasını öngören çalışma hayatına dair kanun teklifi...

Genel

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atamalarına göre, 20 ile vali yardımcısı, 127 ilçeye kaymakam atandı.

Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yeni atama kararları yayımlandı. Buna göre Adana, Iğdır ve Siirt’e yeni emniyet müdürü, 20 ile yeni vali...

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan kararla, ayçiçeği tohumu ve ham ayçiçeği yağı ithalatında uygulanacak tarife kontenjanı ve gümrük vergisi oranları belirlendi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin ardından İsveç'in NATO üyeliğini onayladı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi İlan

Adalet Bakanlığı’nın, İcra ve İflâs Kanunu'na göre yapılan satış ilanlarında geçerli parasal limitler ile ilgili ‘tebliği’ Resmi Gazete’de yayımlandı.

Türkiye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı "Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile İlgili 2024/1 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığınca 2023 ve takip eden hesap dönemlerine yönelik yapılacak enflasyon düzeltmesinin detayları belirlendi.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının tebliğleri, Resmi Gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücretin 2024 yılı için net 17 bin 2 lira olarak belirlendiğini açıklamıştı.