• DOLAR 32,51 %-0.09
  • EURO 34,98 %0.34
  • ALTIN 2.432,80 %0.40
  • BİST100 9.794 %0.74
  • BITCOIN 63.853 %-4.05
  • ETHERIUM 3.100 %-5.64
24°

Olay Haberleri

olay haberleri ve güncel olay gelişmeleri, olay ile ilgili tüm video, olay fotoğrafları ve olay haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Türkiye

Bahçelievler’de doğum kontrolü için hastaneye giden 32 haftalık hamile kadın, hastaneye yetişemeyince yolcu minibüsünde doğum yaptı.

Ege Haberleri

İzmir'in Konak ilçesindeki boş arazide insan iskeleti bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Türkiye

Antalya'dan korkunç haberler gelmeye devam ediyor... Son olarak Manavgat'ta sahilde çürümeye yüz tutmuş kimliği belirsiz 2 ayrı erkek cesedi bulundu.

Asayiş

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde eski sevgilisini silahla öldüren şahıs ardından kendini vurarak hayatına son verdi.

Türkiye

Muş’un Varto ilçesinde 14 yaşındaki 2 ortaokul öğrenci bilinmeyen bir nedenle intihar etti. Haber ilçeyi yasa boğdu

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde 7 yıl önce boşandığı kocasını av tüfeğiyle vurarak öldüren kadın hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Asayiş

İzmir'in Çeşme ilçesi Germiyan Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen cinayetin ardından iki kardeşin arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Küçük kardeş,...

Türkiye

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde zihinsel engelli kızını tabanca ile öldüren baba intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Türkiye

Zonguldak’ta arkla arkaya heyelan meydana geldi… Olay yerinde yaralıların olduğu bilgisi verildi… Çalışmalar sürüyor

Türkiye

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otelin çatısında çalışırken 21 metreden aşağıya düşen 26 yaşındaki inşaat işçisi Harun Ç., olay yerinde yaşamını...

Türkiye

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde canlı yayında evini yakan şahsın köyündeki vatandaşlar yaşanan olayı anlattı.

Ege Haberleri

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kaldırımda yüzünden yaralı olarak hareketsiz şekilde yatarken bulunan çalışılan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.