• DOLAR 32,38 %0.16
  • EURO 34,99 %-0.28
  • ALTIN 2.326,20 %0.25
  • BİST100 9.069 %-0.12
  • BITCOIN 69.700 %-1.27
  • ETHERIUM 3.530 %-1.15
20°

Cenaze Haberleri

cenaze haberleri ve güncel cenaze gelişmeleri, cenaze ile ilgili tüm video, cenaze fotoğrafları ve cenaze haberleri Manisa Kulis Haber, Sondakika Manisa Haberleri sitemizde


Türkiye

Sivas’ta cenaze yakınlarını taşıyan otobüs devrildi. Meydana gelen kazada çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Yaşam

Kırıkkale merkez ilçeye bağlı Ahılı Köyü'nde, cenazelerde taziye yemeği uygulaması kaldırıldı. Karar, Muhtarlık tarafından köy meydanına asılan pankartla duyuruldu.

Genel

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın ağabeyi Adnan Aktaş, tedavi gördüğü hastanede, 61 yaşında yaşama veda etti.

Siyaset

CHP Manisa teşkilatı, 2 gün içinde şehit verdiğimiz ve içlerinden birinin de Manisalı olduğu 12 kahraman Mehmetçiğimizle ilgili basın açıklaması...

Ege Haberleri

İzmir'de iki grup arasında çıkan tartışmada saldırıya uğrayarak öldürülen Öğretim Görevlisi Dr. Salih Zafer Dicle son yolculuğuna uğurlandı.

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’daki şehit cenazesinde karşı karşıya kaldığı tepkiye ilişkin açıklamada bulundu

Genel

Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından Manisa’ya hava yoluyla gönderilen Şehit Enis Budak'ın cenazesinin Manisa’ya gelişi gecikti.

Ege Haberleri

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürülen kadın, son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Asayiş

Türkiye, Manisa'da meydana gelen olay ile sarsıldı... Yunusemre ilçesinde ormanlık alanda önce kayınbiraderini ardından da eşini öldüren adam aynı silahla...

Türkiye

Mezarın içerisine jiletli tel sararak cenazeleri korumaya çalışan vatandaşlar, yaşanan probleme çözüm bulunmasını istedi.

Türkiye

Ünlü sunucu ve televizyon programcısı Metin Uca için Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı sırasında gerginlik yaşandı.