• DOLAR 32,50 %0.27
  • EURO 34,58 %0.20
  • ALTIN 2.496,76 %0.55
  • BİST100 9.548 %-1.36
  • BITCOIN 62.500 %-4.14
  • ETHERIUM 3.062 %-3.33
20°

Asfalt Haberleri

asfalt haberleri ve güncel asfalt gelişmeleri, asfalt ile ilgili tüm video, asfalt fotoğrafları ve asfalt haberleri Manisa Kulis Haber, Sondakika Manisa Haberleri sitemizde


Genel

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Muradiye Kampüsünde, yurtlar bölgesinde sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Gündem

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kenzi Caddesi’ndeki prestij cadde düzenlemelerini bitirmek için gece saatlerinde de çalışarak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Gündem

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, asfalt sezonunun kapanmasıyla birlikte il genelinde yapılan asfalt çalışmaları hakkında meclis üyelerine ve Manisalılara...

Gündem

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılı asfalt sezonu çalışmaları kapsamında 1040 kilometrelik yol ağını asfaltlayarak, bu yılı da rekorla kapattı.

Genel

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli ilçe merkezindeki Kurudere ve Site Caddelerinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Genel

Haziran ayında asfalt sezonuna 750 kilometre hedefiyle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 1000 kilometre yol çalışmasına ulaştı. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım,...

Gündem

Şehzadeler Belediyesi Ahmet Bedevi Mahallesi'nde ihtiyaç duyulan sokaklarda asfalt çalışmalarına başladı. Çalışma mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Genel

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ağlayan Kaya ile Mevlevihane arasındaki 2 kilometrelik güzergahta sıcak...

Genel

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe merkezlerinde de ihtiyaç duyulan noktalarında çalışmalarına devam ediyor

Gündem

Salihli Belediyesi, ilçe merkezinde ulaşımı daha konforlu hale getirmek için cadde ve sokaklarda sıcak asfaltlama, sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Genel

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Uncubozköy Mahallesi Cemal Ergün Caddesi’nde başlattığı prestij cadde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Genel

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar’da bu yıl içerisinde 111 kilometrelik asfalt çalışması yapıldı.