• DOLAR 32,59 %0.22
  • EURO 34,83 %0.46
  • ALTIN 2.415,33 %-0.72
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 65.817 %-0.2
  • ETHERIUM 3.174 %-0.56
28°

Karşıyaka Haberleri

Karşıyaka haberleri ve güncel Karşıyaka gelişmeleri, Karşıyaka ile ilgili tüm video, Karşıyaka fotoğrafları ve Karşıyaka haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Spor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 33 puanla 3'üncü sırada bulunan Turgutluspor 10 Şubat Cumartesi Günü saat 14.00'da kendi evi 7...

Spor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ligin 21. haftasında Karşıyaka Medicalpoint takımını konuk edecek.

Siyaset

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu: Cemil Tugay Parti Meclisi'nden onay aldı!

Ege Haberleri

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde sattığı gerekçesiyle takibe aldığı E.T.'yi uyuşturucu madde sattığı esnada suçüstü yakaladı.

Ege Haberleri

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, 16 yaşındaki çocuk, pompalı tüfekle çatışma çıkarmıştı… Olayla ilgili, gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü tutuklandı

Ege Haberleri

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 16 yaşındaki bir genç, sevdiği kızı vermeyen aile bireyleriyle sokak ortasında pompalı tüfekle çatıştı.

Spor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde heyecan dolu bir Ege Derbisi için hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 6 Ocak Cumartesi günü saat 18.00'de yapılacak olan Pınar Karşıyaka maçına odaklandı.

Ege Haberleri

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürülen kadın, son yolculuğuna uğurlandı.

Ege Haberleri

İzmir Karşıyaka'da bir çocuk parkında boşanma aşamasındaki çiftin trajik buluşması! Eşini tabancayla vuran şahıs, ardından intihar girişiminde bulundu.

Ege Haberleri

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit ettikleri Ç.B.T. isimli şahsı kıskıvrak yakaladı.

Asayiş

İzmir'de Emine Metin'i ve Karşıyaka ilçesinde Necip Gümüştaş'ı öldürme suçlarından yaklaşık 8 aydır aranan cinayet zanlısı, emniyet ve jandarmadaki işlemleri...