• DOLAR 32,33 %0.23
  • EURO 35,09 %-0.13
  • ALTIN 2.302,02 %1.07
  • BİST100 9.055 %2.81
  • BITCOIN 70.389 %0.54
  • ETHERIUM 3.572 %0.03
24°

Şehit Haberleri

şehit haberleri ve güncel şehit gelişmeleri, şehit ile ilgili tüm video, şehit fotoğrafları ve şehit haberleri Manisa Kulis Haber, Sondakika Manisa Haberleri sitemizde


Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep’in Nurdağı ilçesi Kartal köyü mevkinde Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığına ait helikopterin kaza kırıma...

Gündem

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, 2017 yılında şehit olan Hamza Dede’nin Saruhanlı’da ikamet eden ailesine ziyarette bulundu.

Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'ta Türkiye'nin...

Genel

Şehit Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Genel Başkanı İbrahim Sagun, şehit yakınları ve gaziler için bir kurul oluşturulmasını önerdi.

Eğitim

Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulunda şehitlere vefa programı düzenlendi.

Gündem

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde adına bir ilkokul ve çeşme yaptırılan Şehit Jandarma Kademeli Uzman Çavuş Mesut Yazar'ın hatırası yaşatılmaya devam ediyor.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi’nde MYK olağanüstü toplandı… 7 saat süren toplantının ardından ise bildiri yayımlandı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı’nca, verilen 9 şehit için pazartesi günü okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacağı açıklanmıştı.

Türkiye

Şehitlere yönelik provokatif paylaşımda bulunan 170 şüpheli tespit edildi.

Türkiye

Fırat Kalkanı Operasyonu çerçevesinde Suriye’nin Elbab kentinde 7 yıl önce şehit olan oğlunun şehadet haberi verilirken bakışıyla akıllarda kalıp yürekleri...

Türkiye

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ve sızma girişimi sonucunda şehit olan askerler son yolculuklarına uğurlandı.

Türkiye

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı'nda çıkan çatışmada şehit düşen Mehmetçikler için Türkiye genelinde tüm camilerde sabah namazında dualar okundu.