Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, Kısık Cami Yaşatma Derneği yönetimini ağırladı. Caminin genişletilmesiyle ilgili imar planında sıkıntı yaşandığına dair iddianın görüşüldüğü ziyarette Genel Sekreter Yalçınkaya, imar planında bir problem olmadığını, caminin imar planına işli olduğunu ve caminin tarihi eser olarak tescilli olduğunu belirtti.
Manisa’nın merkez Şehzadeler ilçesinde bulunan Kısık Camii Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Aytaş, dernek yönetimi ve cami cemaati, caminin genişletilmesiyle ilgili yaşadıkları sorunun çözümü için Manisa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Dernek yönetimine Akıncılar Mahallesi Muhtarı Haydar Güreç de eşlik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü tarafından ağırlanan konuklar, yaşadıkları sorunu aktardılar.
Konunun Manisa Büyükşehir Belediyesinden kaynaklı bir sorun olmadığına dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Şehzadeler Belediyesi ile gerekli görüşmeleri yapacaklarını söyledi. Cami cemaatinin ve dernek başkanının taleplerini dikkatle dinleyen Yalçınkaya, imar planında bir problem olmadığını, caminin imar planına işli olduğunu ve caminin tarihi eser olarak tescilli olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim