Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gelir tarifelerinde değişikliğe gitmesine ret oyu veren AK Parti ve CHP gruplarının kararının yankıları sürüyor. Dün düzenlenen Meclis’te “Bu karar hizmetlere engel olmaktır” diyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bugün de bir açıklama yaparak kararı değerlendirdi. Başkan Ergün, AK Partili belediyelerin de kendi meclislerinde zam uyguladıklarına dikkat çekerek, “Hizmet yapmamızı engellemek adına böyle bir karar alındığını düşünüyorum. Vatandaşımıza hizmet etmemiz zannediyorum birilerini rahatsız etti” dedi.

MANİSA Büyükşehir Belediye Meclisinde Büyükşehir Belediyesinin gelir tarifelerinde değişikliğe gitmesine ret oyu veren AK Parti ve CHP gruplarının kararını değerlendiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Partili belediyelerin benzer maddeleri kendi meclislerinde geçtiğine ve 2018 yılında zam uyguladıklarına dikkat çekerek, “Hizmet yapmamızı engellemek adına böyle bir karar alındığını düşünüyorum. Vatandaşımıza hizmet etmemiz zannediyorum birilerini rahatsız etti” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı ikinci oturumunda AK Parti ve CHP gruplarının Manisa Büyükşehir Belediyesi 2018 yılı gelir tarifelerine ret oyu vermesi, akıllarda soru işaretlerine neden oldu. Her seçim döneminde benzer durumla karşılaştığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bir şekilde yaptığımız hizmetleri, halkımıza ulaşmamızı, sorunları çözmemizi hazmedemeyen bir grup var. Bu bir gerçek. Yaşadıkları kayıpların acısıyla ve vatandaşımıza hizmeti engellemek adına dün tüm Manisa uygulanan senaryoyu gördü. Hizmet yapmamızı engellemek adına böyle bir karar alındığını düşünüyorum. Vatandaşımıza hizmet etmemiz zannediyorum birilerini rahatsız etti” dedi.

“BİZİ MANİSA’YA HİZMET SEVDAMIZDAN ALIKOYAMAZLAR”

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tüm kadrolarıyla Manisa’ya en güzel hizmetleri verebilmek için çalıştığını vurgulayan Başkan Ergün, “Biz hiçbir zaman siyasi çekişmelerle enerjimizi harcamadık. Biz enerjimizi Manisa’mız için Manisalı hemşehrilerimize hizmet etmek için harcadık. Onlardan aldığımız olumlu dönüşler, güler yüz ve teşekkür sözcüğü huzurumuzun artmasına yeter de artar. O açıdan ne yaparlarsa yapsınlar bizi Manisa’mıza hizmet etme yolundan alıkoyamazlar. Her şey ortada. Kim hizmet ediyor, kim engel oluyor vatandaşımız bunu görüyor. Zamanı geldiğinde gereken cevabı yine halkımız verecektir. Takdir yüce Manisa halkınındır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim