Muhtarlar Günü dolayısıyla sabah ilk olarak Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı önünde tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Şehzadeler Belediye Başkanvekili Adnan Kaçire, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, muhtarlar ve Şehitler Ortaokulu öğrencileri katıldı.

Manisalı muhtarlar adına Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan ve Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına birlikte çelenk sundu. Çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan ve Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaparak muhtarlar gününü kutladılar.

MUHTAR DERNEKLERİNİ ZİYARET

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Muhtarlar Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan’ı ziyaret ederek Muhtarlar Gününü kutladı.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mümtaz Kahya, Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Manisa Valiliği İdare ve Denetim Müdürü Polat Yılmaz ile birlikte ilk olarak Şehzadeler Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.  

Vali Güvençer, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan’a çiçek takdim ederek Muhtarlar Gününü kutladı. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın da katıldığı ziyarette Başkan Arslan ve mahalle muhtarları ziyaret nedeniyle teşekkür ettiler.

Vali Güvençer beraberindekilerle birlikte daha sonra Yunusemre Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek çiçek takdim etti. Vali Güvençer, mahalle muhtarlarının gününü tebrik ederken, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan da ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Pehlivan, ziyaret anısına Vali Güvençer’e fincan takımı hediye etti. Ziyarette ayrıca Kuyualan Mahalle Muhtarı Şadan Şevik’in doğum günü pastası kesildi.

Editör: TE Bilişim