Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa’daki kurum müdürleri, oda başkanları, dernek başkan ve yöneticileri ile diğer STK’larla Manisa Polisevi’nde bir araya geldi.

Vali Mustafa Hakan Güvençer’in ev sahipliği ile düzenlenen programda, Manisa’da bulunan sivil toplum başkan ve yöneticilerini bir araya getirerek diyaloğu ve işbirliğini arttırmak, sorunların ve çözüm önerilerinin gündeme getirilerek Manisa’nın sorunlarına kamu sivil toplum işbirliği ile çareler üretmek amaçlandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katıldığı toplantının açılış konuşmasını Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer yaptı.

Vali Güvençer, programın ‘Sivil Toplum Buluşması’ adı altında gerçekleştirildiğini ifade ederek sözlerine başladı.

Vali Güvençer, “Bugün kaynaşmak tanışmak için buradayız. Manisa’daki bütün derneklerimiz sivil toplum kuruluşlarımız burada. Manisa’da sivil toplum kuruluşlarının bağları zayıf. Birlik beraberlik istenen düzeyde değil. Bu bağı güçlü tutmak için Manisa’da ilk adımı atıyoruz.” dedi.

Vali Güvençer, toplantıda alınacak görüş ve öneriler doğrultusunda toplantıların ilerleyen süreçte de periyodik aralıklarla yapılacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim