Etkinlik kapsamında Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Yunusemre İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yaşar Güzel, Yunusemre İlçe Emniyet Müdürü Murat Oktay, Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Ümit Atman, Daire Müdürleri ve gönüllü gençler Cumhuriyet Meydanı'ndan Manolya Meydanı'na kadar yürüyerek ?Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık! Her Türlü Bağımlılık Yapıcı Maddelerden Uzak Dur' sloganı attı. Ellerinde dövizler taşıyan gönüllü gençler Manolya Meydanı'nda halk oyunları gösterisi sergiledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi'nin güzel çalışmalar yaptığını vurgulayarak, özellikle her türlü bağımlılık yapıcı maddeler ile mücadele konusunda önemli çalışmalar yaptığını kaydetti.
Başkan Çerçi, Yunusemre Kaymakamlığı ile beraber Yunusemre Belediyesi olarak projeyi çok önemsediklerini belirterek, "Faaliyetlerine bu güne kadar destek olduk. Burada Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Ümit Atman'ın çok önemli çalışmaları oldu. Bizde bu projeyi belediye olarak destekliyoruz. Uyuşturucunun bağımlılık yapıcı maddelerin ne demek olduğunu bizde çok iyi biliyoruz. Gençliğimizi her türlü kötü alışkanlıklardan korumak zorundayız. Onları hayata kazandırmak gerekiyor. Bizde Yunusemre Belediyesi olarak bu mücadeleye sezon boyu destek verdik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal ise projenin gençlerde duyarlılığın oluşturulması amacıyla çok başarılı olduğunu vurgulayarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

"YUNUSEMRE BELEDİYEMİZ PROJEYE EN BAŞINDAN BERİ DESTEK VERDİ"
Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Ümit Atman ise Yunusemre Belediyesi'nin projeye en başından beri çok büyük destek verdiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:
"Belediye Başkanımız bize başından beri çok büyük bir destek verdi. Proje kapsamında hedef grup olarak gördüğümüz 9. sınıftan 12. sınıfa kadar olan gençlerimize farkındalık eğitimi ve neler yapabileceğini göstermek amacıyla rehabilitasyon çalışmaları gerçekleştirdik. Projenin en önemli ayağını gönüllü gençler oluşturdu. 267 tane projede gönüllü çalışan gencimiz oluştu. Her eğitim sonunda sloganımız olan Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık Her Türlü Bağımlılık Yapıcı Maddeden Uzak Duralım Sözünü yemin şekline getirip imza topladık. Madde Bağımlılığına Hayır Gençlik haftası olarak projemizi bu hafta bitiriyoruz. Daha sonra projemizin raporunu yayınlayacağız. Ve bugün açılışını yaptık bu hafta her gün projede yer alan gençlerin bir etkinliği olacak. Cuma günü kapanış töreni olacak. Proje önümüzdeki yılda devam edecek."
Editör: TE Bilişim