AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Türkiye'nin 24 Haziran seçimlerinden sonra da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyümeye devam edeceğini söyledi.

Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında Köprübaşı ilçesini ziyaret ederek, burada vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşmada yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için birilerinin değişik planlar yaptığını fakat bu planların hiçbirisinin tutmayacağını ifade eden Baybatur, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki süreç çok önemli. Sizler neyin ne olduğunu biliyorsunuz ve farkındasınız zaten. Bu önümüzdeki süreçte birileri bisiklete binmeye çalışıyor, tavuk güderim diyor, traktör yanaştırırım diyor ama onları da eline ayağına doluyor. Siz bunların kim olduklarını gayet iyi biliyorsunuz, söylemeye gerek yok. Sizler bizlerin hep yanımızda oldunuz. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde yine desteklerinizi bekliyoruz çünkü AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizler de sizlerin yanınızda olduk. Sizlerin desteği ile 24 Haziran seçimlerinden sonra büyüyen ülkemiz, güçlenen Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyümeye devam edecek. Ayak oyunlarına başvuranlara, yalan söyleyip iftira atanlara hep birlikte el ele vererek fırsat vermeyeceğiz. İnşallah kurmuş oldukları tuzakları hep birlikte başlarına geçireceğiz."

Editör: TE Bilişim