Turgutlu Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen resim kursu eğitmeni Emine Kozak ve ekibinin eserlerinin de sergilendiği etkinlik Cumhuriyet’in 94. kuruluş yıldönümüne atfedildi. 

  2002 yılından bu yana Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ressam Gülsün Erbil öncülüğünde açılan Uluslar Arası Ekim Geçidi sergisi bu yıl da İzmir’in Ödemiş ilçesinde açıldı. Azerbaycan’dan Makedonya’ya, Ukrayna’dan Kosova’ya kadar pek çok ülkeden sanatçının eserleriyle yer aldığı sergiye Türkiye’nin birçok ilinden katılım sağlanırken, Turgutlu da uluslararası sergide temsil edildi. Turgutlu Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen resim kursunda eğitim gören sanatseverler, Resim Eğitmeni Emine Kozak öncülüğünde katıldıkları sergide resme gönül vermiş sanatçılarla bir arada olma imkanı buldu.

  Sergide kendi eserlerinin de görücüye çıktığını ifade ederek kendilerine ulaşım imkanı sağlayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür eden Emine Kozak, “İzmir’de düzenlenen sergiye katılmış olmaktan oldukça memnuniyet duyduk. Oldukça keyifli ve verimli bir etkinlik oldu. Bu anlamda bizlere imkanlarını seferber eden, sanata ve sanatçıya değer veren Belediye Başkanımız Sayın Turgay Şirin’e ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim