Sancaklı Bozköy'de kullandığı traktörün devrilmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitiren Merkez Efendi Devlet Hastanesinin sevilen hekimlerinden Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Ceylan Yoldaş için hastane personeli tarafından tören düzenlendi.
Törene Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Korkmaz, İl Sağlık Müdürü Metin Kaplan, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Erdal Çil, Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat başta olmak üzere çok sayıda sağlık personeli katıldı.
Törende konuşma yapan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Korkmaz, "Sağlık camiasının yakından tanıdığı, Turgutlu, Manisa başta olmak üzere değişik bölgelerde büyük hizmetler sunmuş olan KBB Uzmanı Dr. Ceylan Yoldaş'ın vefat haberi büyük üzüntü yaşattı. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyorum." şeklinde konuştu.Konuşmanın ardından, hastane İmam-Hatibi Kadir Yılmaz tarafından Kuran-ı Kerim okunup Ceylan Yoldaş'ın gıyabında dua yapıldı.
TRAKTÖR ALTINDA CAN VERMİŞTİ
Merkez Efendi Devlet Hastanesinde KBB Uzmanı olarak görev yapmakta olan Dr. Ceylan Yoldaş, kullandığı traktörde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yapmış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Güler yüzüyle hastaları ve hastane personeli tarafından sevilen ve bir dönem Sağlık Sen Manisa Şube Başkanlığı görevini de yapan Dr. Ceylan Yoldaş'ın vefatı, Turgutlu ve Manisa'da büyük üzüntüyle karşılanırken, Yoldaş'ın cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip İzmir'den kaldırılacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim