Manisalıların özlemle beklediği Yunuskent Projesi'nde beklenen gün geldi. Çalışmaların hız kazandığı projede kura tarihini TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan açıklayacak. Yarın inşaat alanında incelemelerde bulunacak olan Turan, 2. Etap projenin ihale tarihini de duyuracak.
Manisa'da konut sorununa neşter vurmaya hazırlanan Yunusemre Belediyesi'nin en büyük projesi Yunuskent'te vatandaşların merakla beklediği kura tarihini Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan açıklayacak. Türkiye'nin en büyük toplu konut projelerinden biri olan Yunuskent'te yarın (02.04.2016) Manisa'ya gelerek saat 11.00'da inşaat alanında incelemelerde bulunacak olan Turan, 2. Etap konut projesinin de ihale tarihini açıklayacak.
Yaklaşık 8 bin vatandaşın başvurduğu projede sürecin hızlandığını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Yunuskent, ilçemize vizyon kazandıracak, Türkiye'ye örnek olacak bir proje. Yunuskent ile tüm sosyal donatı alanlarıyla yeni bir şehir inşa ediyoruz. İlk etap projesinin çalışmaları hızla devam ediyor. Temel atma çalışmaları yapılıyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşımızın merakla beklediği kura çekim tarihi de bize en fazla yöneltilen sorulardan biriydi. Kura tarihimizi TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün Turan ile birlikte açıklayacağız. Kendisi yarın ilçemizi ziyaret ederek inşaat alanında incelemelerde bulunacak. Ziyarette ayrıca projenin ikinci etabı için ihale tarihi de açıklanacak" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim