Salihli, Allahdiyen Mahallesi'ndeki tehlikeli virajların ortadan kaldırılması için mahalle muhtarı tarafından yapılan başvuru neticesinde çalışmalarını başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, can kaybı ve maddi hasarların yaşandığı virajları genişletti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yol yapım bakım ve onarımlarının yanı sıra tehlikeli virajları ortadan kaldırmak amacıyla yaptığı faaliyetlerle de vatandaşların ve muhtarların takdirini topluyor. Bu kapsamda Salihli ilçesi ile Allahdiyen Mahallesi arasındaki virajların sebep olduğu tehlikelerin önüne geçmek amacıyla Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makineleri ile yapılan çalışmalar tamamlandı. Virajların dolguları yapıldı ve yollar genişletildi. Yapılan çalışmalar sonucu, Allahdiyen mahallesinin sorun yaşadığı 4 adet tehlikeli viraj ortadan kalktı.
Allahdiyen Mahalle Muhtarı Hüseyin Önal da, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları değerlendirdi. Yaptığı başvurunun hemen ardından Salihli şantiye ekibinin işe koyulduğunu aktaran Muhtar Önal, "Salihli ile Allahdiyen Mahallesi arasındaki yolun tehlikeli virajlarının ortadan kaldırılması için Büyükşehir Belediyesi'ne başvuruda bulundum. 4 tane tehlikeli virajımız vardı. Salihli'ye gidip gelirken çok kaza yaşandığını aktardım. Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hemen müdahale etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.
Editör: TE Bilişim