Haber: Eren EKİNCİ

Edinilen bilgiye göre; İzmir Bursa Sürat yolu üzerinde seyir halinde giden 45 AEA 91 plakalı motosikletin sürücüsü Azer Can T.(24) nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü Azer Can T. ve arkasında oturan Keziban Sesoğlu (67) yere düşerek metrelerce sürüklendi.

TRAFİK SIKIŞTI

Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil servis ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri hemen trafiği kontrol altına alarak ambulansların çalışmasına olanak sağladı. Kaza sebebiyle trafikte uzun kuyruklar oluştu.

DURUMLARI AĞIR

Yaralı motosiklet sürücüsü Azer Can T.?nin kaza sonrası bilincinin kapalı olduğu görülürken 112 ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi?ne kaldırıldı. Keziban Sesoğlu?nun ise bilincinin açık olduğu gözlemlenirken, kan kaybettiği için sağlık ekipleri tarafından serum bağlanarak ilk müdahalesi yapılarak, kaza yerinin yakınında bulunan Merkez Efendi Devlet Hastanesi?ne kaldırıldığı öğrenildi. Her iki kazazedenin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Editör: TE Bilişim