MANİSA'nın Kula ilçesinde faaliyet gösteren Özgüven Turizm ve Taşımacılık Kooperatifi başkanı Ahmet Gürkan ve üyeleri, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla okul servis şoförlerinin kazasız belasız bir yıl geçirmeleri dileğiyle kurban kestirdi.
Okulların eğitim öğretime başlaması dolayısıyla ilçede servis üzerine faaliyetini sürdüren Özgüven Turizm ve Taşımacılık Kooperatifi önünde tören düzenlendi. Törene Özgüven Turizm ve Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Ahmet Gürkan ve servis şoförleri katıldı. Özgüven Turizm ve Taşımacılık kooperatifi başkanı Ahmet Gürkan yaptığı konuşmada trafik kurallarının önemine değindi. Gürkan, "Okullarımızın eğitim öğretime başlamasıyla dolayısıyla servis şoförlerimizin iş yoğunluğu başladı. Son zamanlarda yaşadığımız olumsuzluklar dolayısıyla, bu kapsamda bizlerde kazasız belasız bir yıl geçirmemiz dileğinde bulunarak Allah rızası için kurbanımızı kestik. Şoför arkadaşlarımızdan isteğimiz araçlarının kışlık bakımını yaptırarak trafik kurallarına özen göstermelerini istiyoruz. Çünkü çocuklarımız bizlere emanet. Trafikte kesinlikle sürat yapmamaları gerektiği gibi öğrenci indirme ve bindirmelerde çok dikkatli olmaları gerekir. İnşallah kazasız bir yıl geçiririz" dedi.
Özgüven Turizm ve Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Ahmet Gürkan'ın konuşmasının ardından 7 adet kurban kesilerek dua edildi.
Editör: TE Bilişim