İl genelinde yaptığı kilit parke taşı döşeme ve bordür döşeme çalışmaları ile her kesimden vatandaşın takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, geride kalan 4 yıllık sürede Selendi ilçesinde toplamda 238 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. İlçede aynı zamanda 24 bin metrekare bordür çalışması yapıldı.

MAHALLELER TOZDAN ÇAMURDAN KURTULDU

 Selendi’de Rahmanlar, Değirmendere, Çortak, Bekirağalar, Şehiroğlu, Kayranlar, Beypınar, Güllüce, Avlaşa, Akçakertil ve Çamyayla mahalleleri ve birçok mahallenin sokaklarında yapılan çalışmalar kötü durumda olan yolları konforlu bir duruma getirdi. Ulaşım açısından zorluk yaşanan yerlerde yapılan çalışmalar bazı mahallelerde hizmet görmeyen vatandaşların yüzünü güldürdü.

SELENDİ İLÇEMİZE HİZMETLER BİTMEDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il genelindeki yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Tek amacımız var. Manisa’yı 17 ilçesi ile yaşanılabilir bir kent haline getirmek. Selendi ilçemize de hizmetler bitmedi. İl genelinde kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımız 2018 yılında da devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilişim