Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların güvenli içme suyu tüketebilmesi için yıllardır bakımdan mahrum kalmış su depolarındaki çalışmalarını il genelinde sürdürüyor. MASKİ’nin bu kapsamda, Şehzadeler ilçesinde başlattığı 21 adet içme suyu deposu ile 2 adet terfi binasında yürütülen bakım onarım çalışmaları da tamamlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde 1 milyon TL bütçe ile hayata geçirilen çalışmayla depoların manevra odalarından dış cephelerine, yalıtım sisteminden fayans döşemesine kadar her yeri yenilendi. Çevre düzenlemesi kapsamında çekilen himaye çiti ile de, daha korunaklı bir su depolama sistemi sağlanarak, dış müdahaleler önlendi. İlçede daha önce 16 su deposunda gerçekleştirilen bakım onarımlarla birlikte yenilenen toplam depo sayısı 37’ye çıktı.

“YAPILMAYAN İŞLERİ YAPTILAR”

Karayenice Mahalle Muhtarı Kamil Deneri, “İçme suyu depomuz 10 numara oldu diyebilirim. İçi, dışı tamamen yenilendi. Çitleri çekildi. Mahalleli de bu çalışmaları görüyor, takdir ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyoruz. Yapılmayan işleri yaptılar. Allah razı olsun” diye konuştu.

Sarıalan Mahalle Muhtarı İmran Güneş, “Yapılan hizmetten memnun olmamak mümkün değil. Çalışanı herkes sever. Depomuz her şeyiyle güzel bir şekilde tertemiz yapıldı. Tabi ki de bu çalışmalar bizi mutlu ediyor. Cengiz Başkanımıza teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.

Editör: TE Bilişim