Şehitler Mahallesi’nde 3 buçuk kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme işine başlayan ekipler, 4 kilometrelik içme suyu hattını da sağlıklı hale getirecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı dönüşümünü hızlandırıyor. Bu kapsamda, yürütülen 154 Mahalle Projesi’nde Akhisar ilçesinde de çalışmalar son hızla devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje ile ilçedeki Şehitler Mahallesinde 3 buçuk kilometrelik kanalizasyon hattı yenilenmeye başlanırken, 4 kilometre içme suyu hattı da inşa edilecek. Mahallede ayrıca, 1 adet 250 kişilik fosseptik de yapılarak atık suların mahalleye zarar vermesinin önüne geçilecek. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından MASKİ ekipleri, mahallede 12 bin 500 metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışması gerçekleştirecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, mahalle muhtarı Mustafa Başyiğit ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar ilçesinde Şehitler ve Eroğlu mahallelerinin yanı sıra Hamitköy, İsaca, Selçikli, Yenidoğan, Bünyaniosmaniye, Sünnetçiler ve Çamönü mahallelerinde de altyapı dönüşümüne yakın zamanda başlayacak. Şehitler Mahalle Muhtarı Mustafa Başyiğit, “Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ’nin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Mahallemizde altyapı çalışmaları başladı. Bizim beklediğimiz hizmetler buydu zaten. Kanalizasyon demek, altyapı demek, temizlik demektir. Hizmetin siyaseti ve sınırı olmaz. Büyükşehir belediyemiz mahallemize komple bir hizmet sunuyor. Bu hizmetlerden mahalle halkımız da çok memnun" dedi.

Editör: TE Bilişim