İnşaat çalışmaları tamamlanan merkezde incelemede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç,” Merkezin hizmete girmesiyle beraber ilçe sakinlerimiz, daha gelişmiş dersliklerde birçok branşta eğitim alabilecek” dedi.

İl genelinde dev yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi gençleri de unutmuyor. Bu anlamda eğitime yönelik projelere büyük önem veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yapımına başladığı Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmaları tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de hizmete girmek için gün sayan merkezde incelemelerde bulundu. Genç’e, Sarıgöl Koordinasyon Şube Müdürü Akif Kılıçaslan da eşlik etti.

ADINDAN SÖZ ETTİRECEK

Merkezde eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağını da sözlerine ekleyen Genç,” Eminim merkezimiz gerek mimarisi, gerekse de açılacak modern kurslarla bölgede adından söz ettirecek ve bulunduğu alana canlılık katarak gençlerin dinamizmini bu bölgeye taşıyacaktır” diye konuştu.

Merkezdeki incelemelerinin ardından Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u da ziyaret eden Genç, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yürüttüğü projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Editör: TE Bilişim