MANİSA'nın Yunusemre İlçesinde bir şahıs önce hırsızlık, sonrasında benzin istasyonunda silahlı soygun yaptı.
HABER: SERKAN ÖZCAN
MANİSA'nın Yunusemre İlçesinde İzmir'den hırsızlık için gelen şahıs benzin istasyonunda silahlı soygun düzenledi. Edinilen bilgiye göre İzmir ilinden gelen V.T (33) Güzelyurt mahallesinde bulunan bir işyerini soyarak izini kaybetmek istedi.
GÜVENLİK KAMERALARINI VE MOBESALARI HESAP ETMEDİ!
Olayın ardından işyerine gelen polis ekiplerinin incelemesi sırasında işyerinden 2 adet diz üstü bilgisayarın çalındığı, işyerine ait güvenlik kameralarını incelediklerinde hırsızlık yapan şahısın 35 ### 80 plakalı bir otomobille kaçtığı anlaşıldı.
Kaçan otomobilin plakası Manisa merkez ve ilçelere dağıtılıp polis ekipleri tarfından arama ve yakalama çalışması başlattı.
SİLAHI İLE BENZİN İSTASYONU SOYDU
MANİSA'dan hırsızlık yapan V. T bununla yetinmeyerek Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Jandarma Bölgesinde bulunan ve yanında bulundurduğu silahı ile sabaha karşı 05:00 bir benzin istasyonunda pompacıyı silahla gasp ederek kasada bulunan 1.150 TL aldı. 35 ### 80 plakalı otomobili ile benzin istasyonundan uzaklaşan gaspçı, Manisa'dan İzmire gitmek üzereyken mobese kameralarına takıldı. Sabaha karşı 06:45 sıralarında polis telsizlerinden geçen anons ekipleri alarma geçirdi. Gaspçı ve polis ekipleri arasında kısa süren kovalamaca sonrası silahlı gaspçı Nurlupınar Turgutlu yolunda gaspta kullandığı otomobiliyle silah ve işyerinden çaldığı 2 laptopla ile kıskıvrak yakalandı.
Gözaltına alınan silahlı gaspçı V.T sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Editör: TE Bilişim