Gazetenin kuruluş yıldönümünde bu onurlandırmaya ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu, Aytaç Yalçınkaya, Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz katıldı. Başkan Ergün ve beraberindekiler Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökşen İnce, İşadamı Mevlüt Aktan, Medya Grup Başkanı Ertuğrul Aytaç ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Esra Kale kapıda karşıladı. Başkan Ergün gazete sahibi ve gazete çalışanlarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dileyerek, "Bugüne kadar yaptığınız güzel habercilikten dolayı sizleri kutluyorum. İnşallah daha güzel haberlere imza atacağınıza inanıyorum. Ben, Manisa Olay Gazetesi'nin 3. Yaşı sebebiyle başta gazete sahibi Gökşen İnce olmak üzere tüm gazete çalışanlarına başarılar diliyorum. Kolay gelsin diyerek daha nice 30'lu yıllara ulaşmanızı diliyorum" diye konuştu.
Konuşmanın ardından gazete çalışanları ile pasta kesen Başkan Ergün, gazete çalışanlarına kendi eliyle pasta yedirdi.

"MANİSA OLAY GAZETESİ İYİ BİR ÇİZGİDE GİDİYOR"


Daha sonra gazetenin 3. Yıldönümünü kutlamak üzere Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bizleri onurlandırdı. İlkeli, tarafsız ve doğru habercilik yapan gazeteyi beğendiğini dile getiren Ömer Faruk Çelik, gazete çalışanlarını tebrik ederek çalışma hayatlarında başarılar diledi. Başkan Çelik, "Manisa Olay Gazetesi geçmişten bugüne iyi bir çizgi yakaladı. Haberlerin sunumu, içeriği çok güzel bir şekilde işleniyor. Ben gazetenin 3. Yaşını tebrik ediyor önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum" dedi.
Öte yandan Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait Türek gönderdiği çiçek ile 3. Yaşı kutlarken, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap da bir kutlama mesajı gönderdi.
Editör: TE Bilişim