DAYANIŞMA Komisyonu ve Sektörel Sorunlar Tespiti Komisyonu toplantısı Kula'da yapıldı.
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bünyesinde kurulan Manisa ve İlçe oda başkanlarının üyeliğini yaptığı komisyonlar her ay bir ilçede toplantı düzenliyor. Toplantılarda o ilçede bulunan odaların ve esnafların sıkıntıları dile getirilerek karara bağlanıp yönetim kuruluna sunularak sorunlar bir bir çözülüyor.
Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan'ın ev sahipliğini yaptığı komisyon toplantısına Odalar Arası Dayanışma Komisyonu Başkanı İbrahim Taban, Sektörel Sorunlar Tespit Komisyonu Başkanı Halil Kırlı, Manisa Esnaf Odaları Birliği Genel Sekreteri Önder Savcı, Kula Dericiler Odası Başkanı Yunus Kilimci, Şoförler Odası Başkanı Oktay Kırlı, Dokumacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Fehmi Yıldırım ve komisyon üyeleri katıldı.
İlk olarak açılış konuşması yapan Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, "Odamız olarak komisyon üyelerimizi ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yapılan toplantıda çıkacak kararların ilçemize ve Manisa'mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.
Manisa Esnaf Odaları Birliği Genel Sekreteri Önder Savcı ise, "Komisyonlarımız olarak her ay bir ilçemizde toplantı düzenleyerek o ilçemizde bulunan odalarımızın ve esnaflarımızın sıkıntılarını bir arada toplayarak karara bağlayıp yönetim kurulumuza sunuyoruz." şeklinde konuştu.
Odalar Arası Dayanışma Komisyonu Başkanı İbrahim Taban da, "Kula Esnaf Sanatkarlarımızın ve odalarımızın sektörel ağında sorunlarını tespit etmek amacıyla komisyon toplantılarımızı her ay bir ilçemizde yaparak çıkan kararları birlik yönetim kuruluna teslim ediyoruz. Bu konuda odalarımızın yapmış olduğu çalışmaları ve yapacakları faaliyetler konusunda da fikir alışverişinde bulunuyoruz. Alınan kararların esnaflarımız ve odalarımız için önemli olduğunu biliyoruz." dedi.
Editör: TE Bilişim