Zemininden bina cephesine, çevre düzenlemesinden yol çizgilerine kadar tüm ayrıntıların yapıldığı otogar, ilçede bayram sevincini ikiye katladı.
Manisa'nın 17 ilçesinde vatandaşların ihtiyaç duyduğu proje ve çalışmaları her bölgeye ulaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demircili vatandaşların da yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bozulan zemini nedeniyle özellikle yağışlı havalarda hem Demircili vatandaşlara, hem de sürücülere çile yaşatan otogarın sorunlarını Demirci ilçe ziyaretinde tespit ederek, ekiplerine talimat veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, otogardaki çalışmaların Kurban Bayramı'ndan önce tamamlanması sözünü vermişti. Geçen sürede Demirci Otogarı'ndaki çalışmalar tamamlanarak, Demircililere modern bir otogar kazandırılmış oldu.

1 MİLYON TL HARCANDI
Demirci Otogarı'ndaki çalışmayı tamamlayarak Demircililere en güzel bayram hediyesini verdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "İlçemizi ziyaretimde incelediğim otogarın durumu içler acısı haldeydi. Hemen gerekli çalışmaların başlatılmasını talimatı verdim. Yaklaşık 1 milyon TL harcanarak muazzam bir çalışmayı Demirci Otogarı'nda yerine getirdik. Bozuk zeminde düzeltme ve şeritlerin çekilmesi, bina dış cephesinin yenilenmesi ve peyzajına kadar A'dan Z'ye tüm eksiklikler giderildi. Demircili kardeşlerime, sürücülerimize ve Manisa'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

ÇALIŞMANIN TAMAMLANMASINA DEMİRCİ ÇOK SEVİNDİ
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Demirci Otogarı'nda gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının tamamlanması, Demircili vatandaşlar tarafından da coşkuyla karşılandı. Sosyal medya portalı Facebook'ta ‘Demirci Sakinleri' adıyla yer alan sayfada, otogarın yenilenmiş halinin videosu yayınlandı. Videonun altına, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, ‘bayrama yetişecek' dedi. Büyükşehir ekipleri arı gibi çalışıp mucizeyi gerçekleştirdi. Demirci Otobüs Terminalimiz bayrama hazır. Bu inanılmaz çalışmayı çekmek de bize nasip oldu iyi seyirler" notu düşüldü.
Editör: TE Bilişim