AK Parti MKYK Üyesi ve ManisaMilletvekili Murat Baybatur, "Onlar milletin yararına olan ne varsa hep karşı çıkıyor, her türlü oyunu yapıyorlar. Zannediyorlar ki bu söylemlerle ve oyunlarla seçim kazanacaklar." dedi.

Şehzadeler ilçesinde kamyoncu esnafıyla bir araya gelen Baybatur, esnafın sorunlarını dinledi.

Baybatur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rakibinin Muharrem İnce ya da Meral Akşener değil, doların sahipleri olduğunu söyledi.

24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin bekası için önemli olduğunu vurgulayan Baybatur, şöyle konuştu:

"Türkiye Cumhuriyeti olarak uzun süreden beri büyük sıkıntılarla boğuşuyoruz. AK Parti'nin göreve geldiği günden bu zaman kadar yaptığı hizmetleri en iyi sizler biliyorsunuz. Bugün duble yol, tünel ve köprülerden sizler faydalanıyorsunuz. Uzun olan yollar kısalıyor, geçit vermeyen dağlar deliniyor ve milletimizin hizmetine sunuluyor. Bir hafta önce açılışı yapılan Sabuncubeli Tüneli'ni gördünüz. Birileri 'Yok paralı, yok iyi olmamış' diyor. Onlar milletin yararına olan ne varsa hep karşı çıkıyor, her türlü oyunu yapıyorlar. Zannediyorlar ki bu söylemlerle ve oyunlarla seçim kazanacaklar. Milletimizin neyin en olduğunu gayet iyi görüyor, geçmiş seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran'da da gereken cevabı onlara verecekler."

Baybatur'a, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Tonguç da eşlik etti.

Editör: TE Bilişim