Mahallelerine önemli hizmetler yapıldığını dile getiren muhtarlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği proje ve yatırımlarla, köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin yıllardır özlemini çektiği hizmetleri vatandaşların ayağına götürüyor. Bu kapsamda Ahmetli ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yatırımları ile birçok soruna neşter vuruldu. Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan da Ahmetli ilçe ziyaretinde Matdere ve Yaraşlı Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek, projelerin değerlendirmesini yaptı. Arslan’a, Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı da eşlik etti.

VATANDAŞIMIZ CENGİZ BAŞKANI DİLİNDEN DÜŞÜRMÜYOR

Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan’a proje ve yatırımlar hakkında duygularını aktaran mahalle muhtarları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Yaraşlı Mahalle Muhtarı Ziya Karamuk, “Cengiz Başkanıma ve ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum. Yapılan bu hizmetleri ömrümüzde görmedik. Yıllardır, köy çamur içindeydi. Hatta çamur köy lakabı almıştı. Bu durumdan kurtulduk. İçme suyu ve kanalizasyonumuz yenilendi. Kilit parke taşı yenilendi. Allah razı olsun” diye konuştu.   

Matdere Mahalle Muhtarı Oruç Arslan, “Cengiz Başkanımıza minnettarız. Kendi köylüsü gibi bizleri ayırmadan hizmetleri yaptı. Köyümüz Cengiz Başkanı dilinden düşürmüyor. Allah razı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim