ZİRAAT Bankası Kula Şube Müdürü Özkan Canan, Kulalı mahalle muhtarlarını bankanın çiftçilere verdiği destekler konusunda bilgilendirdi.
Kula Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Merkezi Toplantı salonunda muhtarlar ile bir araya gelen Ziraat Bankası Kula Şube Müdürü Özkan Canan, Ziraat Bankasının çiftçilere verdiği destekler ve işlevi, ihtiyaç kredisinin ne gibi destekler sağladığı gibi konularda muhtarlara bilgiler aktardı. Çiftçilere destek vermek amacıyla ulaşmanın en kolay yolunun muhtarları bilgilendirmek olduğunu belirten Canan, "Ziraat Bankamızın çiftçilere ve tarım işçilerine ne gibi destekler sağladığı konusunda geliştirdiği üstün hizmet kalitesini mahalle muhtarlarımıza aktardık. Çiftçinin ve işçinin her zaman yanın olan bir banka olarak son zamanlarda geliştirilen hizmet kalitesini muhtarlara aktararak, ihtiyaç kredisine başvurulduğunda ne gibi kolaylıklar sağlandığını, çiftçiler ve işçilere hangi konularda maddi yardımlar sağlandığını belirttik. Muhtarlarımız, çiftçilerimiz, vatandaşlarımız ve işçilerimiz ihtiyaç olduğu takdirde şubemize gelerek detaylı bilgili alabilirler." dedi.
Canan daha sonra mahalle muhtarlarını banka şubesine davet ederek kendilerine banka personeli tarafından daha detaylı bilgi verilerek yardımcı olduklarını ifade etti.
Editör: TE Bilişim