MANİSA'NIN Kula ilçesinde 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu öğrenciler başlattıkları proje kapsamında topladıkları yardımları ihtiyaç sahibi iki yaşlıya ulaştırdı.
Manisa'nın Kula ilçesinde 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu 4/A Sınıfı Öğretmeni Ramazan Güleş'in öğrencileri okulda ihtiyaç sahibi yaşlılar için yardım kampanyası başlattı. 4/A Sınıfı öğrencileri Onur Uysal, Mehmet Arda Kayadelen, Hüseyin Özkaçar, Ahmet Erden ve Nurullah Arıcı 'Değerler Eğitimi Projesi' kapsamında 'Sevgi ve Merhamet' temasından yola çıkarak ihtiyaç sahibi iki yaşlı için yardım kampanyası başlattılar. Okul Rehberlik Servisi ve Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü öğretmeni Nurcan Deniz Aksoy'un işbirliği ile hayata geçirilen bu kampanyada okul öğretmenleri, öğrencileri ve velileri tarafından birçok yardım toplandı. Bu kampanyaya diğer sınıfların öğrencileri de destek verdi. 2/B ve 3/B Sınıfı öğrencileri kullanmadıkları kitapları ve oyuncaklarını velileriyle satarak kampanyaya yardımlarını ilettiler. Bu kampanyada toplanan çeşitli yardımlar yaşlılara ulaştırıldı.
Okul Müdürü Enver Ay, öncelikle bu kampanyayı başlatan 4/A Sınıfı öğrencileri ile öğretmenleri Ramazan Güleş'e ve kampanyaya destek veren öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ederek, "Bizim için 'Değerler Eğitimi Projesi' amacına ulaşmıştır" dedi.
Editör: TE Bilişim