MASKİ’nin 2018 yılına 90 milyon TL eksik bütçeyle başlamasıyla ilgili açıklamalar yapan MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün beyefendinin Başkanlığında gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin, 2018 yılı gelir tarifeleri ve gündem maddeleri yeniden görüşüldü. İlgili maddelerin reddi üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesi ve dolayısıyla MASKİ’nin gelirleri büyük ölçüde kısıtlanmış oldu. Hizmetleri engelleyici bu karar sonrasında MASKİ ciddi bir gelir kaybına uğradı. Olağan genel kurulda, CHP ve AK Parti Grupları tarafından, oy çokluğunca reddedilen hizmet engelleyici kararın güzel Manisamız adına büyük bir saygısızlık olduğuna olan inancımız tamdır. TBMM de Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi, partili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olan görüşmelerinde , iç ve dış politika konusunda, anayasa değişikliğinde, mecliste iç tüzük değişikliğinde ve en önemlisi terörle mücadele kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti adına büyük bir güç birliğini ön görmektedir. Fakat,Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grubu,Manisamız için,Ankaradaki bu uygulamayı hiç örnek almadan CHP grubu ile birlik olmuş, adeta Manisa Büyükşehir Belediyesine siyasi bir kumpas kurmuştur” dedi.

“SELÇUK ÖZDAĞ İCRAAT YAPMAKTAN ACİZ, BASİRETRİZ BİR KARAKTER!”

Başkan Öztürk, "Ankara’dan gelip, Manisa’da atıp tutmayı bilen kendisini eski bir ülkücü diye nitelendiren, fakat ülkücülüğün eskisi ve yenisi olmayacağından bile habersiz bilgi yoksunu AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e cin ve şeytan gibi yakışıksız hakaretlerde bulunarak, milletin sandıkta çarpacağını belirterek söz etmekte ve Manisa Büyükşehir’in birbirinden kıymetli hizmetlerini çelişkili tenkitleriyle hor görmektedir. Sayın Özdağ, ağzı laf yaptığı gibi olamayan icraat yapmaktan aciz şahsiyeti ve elle tutulur bir fayda gösteremeyen basiretsiz karakteri ile bir sonraki sandık cevabı için,asıl kendisini yetiştirmeli,vatanımıza hayırlı işlere vesile olmayı artık öğrenmelidir. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmaktan aciz vekillerin, laf olsun torba dolsun diye sağa sola sataşma huyları, gerçek işlerinin TBMM’de önemli yasalara imza atmak olduğunu unutmalarına sebep olmaktadır" dedi.

"ÖZDAĞ VAZİFESİNİ LAYIĞIYLA YAPTI MI?"

MHP'li Öztürk, "Sayın Özdağ kendi vazifesini layığıyla yapmış mıdır? Vicdanı rahat mıdır ki etrafa kin ve nefret saçmaktadır? Yalancılığı pinokyo ile hayal eden, Allah’ın gazabından hiç korkmayan insanlara harcanacak zamanımız yoktur. İlla ki muhalefet olmak için muhalefet yapanlar yapılacak hizmetlerin gecikmesine veya yapılmamasına sebebiyet verdikleri için kendilerinden utanmalıdır. Millet hizmet beklerken, bunlar çirkin bir oyunun baş kahramanı olmaya çalışmaktadır. Aziz Türk Milleti; kimin vatan için mücadele ettiğini, kimlerin hizmet için canla başla çalıştığının farkında, kimlerin siyasi kinle hizmetlerin engellenmesi için gösterisel bir bariyer kurduklarının da bilincindedir. Ankara’da iktidar, Manisa’da ise muhalefet olma hırsı güdenler neyin peşindedirler? MHP’nin büyük bir hızla yükselişi bu kadar mı telaşa sebep vermiştir? Dostça, kardeşce yapılacak hizmetlere imza atmak bu kadar mı zordur? Ülkemizin ilerlemesi için engel çıkaranlar, yarın halkımızın yüzüne, ne yüzle bakacaklardır? Manisalı vatandaşlarımız AK Parti ve CHP grubunun yaptığı bu hizmet engelleyici davranışa en doğru cevabı bilmekte ve hesabı sandıkta vereceği  günü dört gözle beklemektedir" diye konuştu.

"BAŞKAN ERGÜN'E YAPILAN HER HATA MHP'YE YAPILMIŞTIR"

MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk son olarak şu ifadeleri kullandı, "Özdağ’ın yersiz eleştirisiyle, resminin hizmet açılışlarında bolca bulunduğu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalı vatandaşlarımızın güvendiği çalışkan başkanlarıdır ve yapılan tüm hizmet ve reklamlardan da halkımız gayet memnundur. AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ’ın, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımızın fazlaca resmi bulunmasından duyduğu rahatsızlık sebebi ise herkesin malumudur.  Tehditkar ve kıskanç tavrını her fırsatta su yüzüne çıkaranların, eğer varsa kendi yaptığı başarılarından bahsetmeleri daha uygundur.  Bizim hiçbir zaman siyasi saygınlığını yitirmiş, art niyetli kinci ve gizli kumpasçılarla işimiz olmaz. Milletin seçimi ile gelen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e yapılan her hata, doğrudan doğruya MHP’yi ilgilendiren bir sorundur. Biz anlayacaklarımızı anladık, tanıyacaklarımızı tanıdık. MHP’yi ve başarılarını çekemeyenler artık gün yüzüne çıkmıştır. Unutulmamalıdır ki milletimize yapılması gereken hizmet ve yatırımların, siyasi düşünceleri ön plana alarak engellemesi, hiçbir politik terbiye ile de bağdaşmaz. Hiçbir siyasi ikbal ve istikbal arzusu millete hizmetin önüne geçmemelidir”

Editör: TE Bilişim