MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'yı daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak ile birlikte DSİ İzmir 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk ve Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Akın'ı ziyaret etti. Ziyarette Manisa'ya yapılacak olan yatırımlar ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

ATIKSU YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI
Toplantıda, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılması planlanan atıksu arıtma tesislerinin kurulacağı alanlarda deşarj noktalarının nerelere yapılması gerektiği değerlendirildi. MASKİ'nin Gediz ve Kuzey Ege Havzası'nın geleceği için yapacağı yatırımlar masaya yatırıldı.

MANİSA İÇİN ATILACAK ADIMLAR KONUŞULDU
Toplantının diğer gündem maddelerinden biri ise il genelinde uzun yıllar su sorunu yaşanmaması için planlanan içme suyu hatlarında yapılacak olan yenileme çalışmaları oldu. DSİ İzmir 2. Bölge Müdürlüğü'nde yapılan toplantı, Manisa için gerçekleştirilecek master plan ile ilgili görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.
Editör: TE Bilişim