MASKİ Genel Müdürlüğü, bünyesinde çalışanların kişisel gelişimlerine destek sağlayarak sunulan hizmeti daha kaliteli hale getirmek amacıyla organize ettiği eğitimlerini sürdürüyor. MASKİ, bu çerçevedeki eğitimlerine bir yenisini ekleyerek, personele yönelik Kurumsal Kültür ve Kişisel Gelişim Eğitimi düzenledi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi ile Destek Hizmetleri Dairesi başkanlıklarınca organize edilen eğitim, Performans Geliştirme Danışmanı İpek Alçı tarafından İkiz Kuleler Oda ve Dernekler Binası Konferans Salonu’nda verildi.  Çeşitli mizansenlerle etkili iletişim yöntemlerinin aktarıldığı seminer sayesinde, günlük hayatta karşılaşılan iletişim kopuklukları ve bunların üstesinden gelme biçimleri hakkında farkındalık geliştirildi.

  Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, kurumsal kültürün önemine değinerek, iş yerindeki mutluluğun toplumun tüm kesimlerindeki tutumlarla doğru orantılı olduğunun altını çizdi. Genel Müdür Coşkun, “Toplumu oluşturan ve bir bütün halinde tutan siyasal, sosyal ve ekonomik tüm kurumların temeli insandır. Bu kurumlarda yaptığımız işi içselleştirip karşımızdakine doğru biçimde aktardığımız müddetçe prestij ve saygınlığımızı koruruz. Böylelikle kurumumuza olan saygı ve sevgi artış gösterir ve bizler de daha güzel, daha kaliteli hizmet sunabiliriz. Bu anlamda, işimizi sevmemiz ve çalışma motivasyonumuz çok önemlidir. Bu motivasyona sahip olmayan kişi ve kurumlardan başarılı olması beklenemez. Bizler de Manisa’nın önde gelen kurumlarından biri olarak, MASKİ bünyesinde çalışmaktan mutluluk duyuyor ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

  Kurum kültürü bilinci ile etkili bir iletişim geliştirmeye yönelik düzenlenen eğitime MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Necati Abalı, Bilgi İşlem Dairesi Koordinatörü Gökhan Kiriş, şube müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Editör: TE Bilişim