Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Bisiklet Dostları Grubu tarafından düzenlenen törende, bisikletçiler ilçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'ten aldıkları Türk bayraklarını, Çanakkale'de yapılacak tören alanına ulaştıracak.

Belediye Başkanı Çelik, burada yaptığı konuşmada, 18 Mart Çanakkale Haftası nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Bisiklet dostlarının burada bizden aldıkları şanlı bayrakları bisikletleri ile gidecekleri Çanakkale'ye ulaştıracak ve 18 Mart günü Çanakkal'de yapılacak olan etkinliklerde bizi en iyi şekilde temsil edecekler." dedi.

"Böylesine anlamlı bir duyarlılık örneği sergiledikleri ve bizlerle birlikte oldukları için ve Çanakkale'ye bisiklet ile gidecek olan tüm dostlarımıza başarılar diliyorum." diyen Çelik şöyle devam etti:

"Hem bisiklet sporu ile uğraştıkları için hem de böylesine önemli bir dava da bayraktarlık yaptıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Rabbim ekibimize hayırlısı ile kazasız belasız gidip Manisamıza geri gelmeyi nasip etsin."

Yapılan konuşmaların ardından bisikletçiler Çanakkale'ye uğurlandı.

Editör: TE Bilişim