Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunda Başkan Mehmet Akgül güven tazeledi. 
Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Konferans Salonunda yapılan kongrede Divan Başkanlığı görevine ise MESOB Başkanvekili ve Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener seçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde 2005 yılından beri başkanlık görevini yürüten Mehmet Akgül, üyelerin destekleriyle yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurulun lokantacı esnafına, Manisa’ya hayırlı olmasını dileyen Manisa Lokantacılar Odası Mehmet Akgül, “Gerçekten bu şekilde genel kurul yapmak herhalde herkese nasip olmaz diye düşünüyorum. Biz hem oğlanı evlendirdik, hem kız gelin ettik. Oğlan evlendirir gibi genel kurul yapıyoruz. Kız evlendirmek biraz daha insanları vuruyor, üzüyor. Genel kurula katılan tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Herkes bana ve yönetim kurulu üyelerimize haklarını helal etsin” diye konuştu.
Konuşmaların ardından 25 yıllık görev süresini dolduran 20 kişiye ve yönetim kurulunda görev yapan 11 kişiye plaket takdim edildi. Lokantacı esnafı da Başkan Akgül’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.
Mehmet Akgül, başkanlığındaki yönetim kurulunda Sabahattin Pamukçu, Yıldıray Yıldırım, Şafak Yıldırım, Hamza Köksal Başusta, Necati Pınar, Ümit Atlı yer alırken, Denetim Kurulu’nda ise Serkan Başlevent, Özkan Hopbaoğlu ve Murat Taşkıran yer aldı.

Editör: TE Bilişim