MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde tanıtımını gerçekleştirdiği 30 adet Karsan JEST araç, ilçelerdeki seferlere başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni aracın ilk seferine katılarak güzergah üzerindeki mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde hayata geçirdiği dev ulaşım hamlesi kapsamında engelli dostu 30 adet Karsan Jest araç ilçelerdeki seferlerine başladı. Kula'da İncesu, Ayazören, Hamidiye, Topuzdamları ve Börtlüce mahalleleri güzergahındaki ilk sefer, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un katılımıyla gerçekleşti. Yolcu koltuğuna oturan Başkan Tosun, güzergah üzerindeki mahalleleri de tek tek ziyaret ederek, vatandaşlar ile bir araya geldi.

BAŞKAN ERGÜN HAYIRLI SEFERLER DİLEDİ
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa il genelindeki dev ulaşım hamlesi kapsamında yeni araçların hizmete başlamasından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek Kula'da da Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un katılımı ile gerçekleştirilen ilk yolculuk sonrasında hayırlı seferler diledi. Allah can sağlığı verdiği sürece Manisa'ya en güzel hizmetleri kazandıracaklarını belirten Başkan Ergün, "Manisa'mızın büyükşehir olmasıyla birlikte köyleri ilçe merkezlerine, ilçeleri birbirine ve Manisa merkezine bağlayacak dev ulaşım hamlesini başlattık. 2015 yılı sonunda 71 yeni otobüsü ilimize kazandırdık. Geçtiğimiz günlerde 30 adet Karsan Jest aracın tanıtımını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Büyük bir hızla devam eden asfalt çalışmalarımız ile de hemşerilerimizi daha güvenli ve modern yollarla buluşturacağız. Bizler sahadayız. Siyaset değil, hizmet aşkıyla vatandaşlarımızın memnuniyeti ve mutluluğu için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

BAŞKAN TOSUN; "HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula'ya tahsis edilen Karsan Jest aracın ilk seferine katılan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Manisa Büyükşehir Belediyemizin, ilçemize gönderdiği minibüsle ilk seferimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Güzergah üzerinde bulunan İncesu, Ayazören, Hamidiye, Topuzdamları ve Börtlüce Mahallelerindeki vatandaşlarımız ile bir araya gelerek dilek, öneri ve şikayetlerini dinledik. Toplu taşıma noktasında vatandaşlarımızdan olumlu geri bildirimler aldık. İnşallah, Kula'mızın 60 mahallesini de toplu taşıma ile tanıştıracağız. Bu gün ilk seferini gerçekleştirdiğimiz Karsan jest minibüsümüzün hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim