Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinleyen ve yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu kapsamda Kula ilçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün’e Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, Kula Koordinatörü Faik Şentürk, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban da eşlik etti.

MAHALLE KAHVESİNDE ÇAY MOLASI


İlk olarak Ayvatlar Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Ergün ve Başkan Tosun, vatandaşlarla tek tek tokalaştı, mahalle kahvesinde çay molası verdi. Burada vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün’e mahalle sakinleri alt ve üst yapı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.
Daha sonra ise Saraçlar mahallesini ziyaret eden Başkan Ergün’ü vatandaşlar sevgi gösterileriyle karşıladı. ‘Büyük Başkan’ sloganı atan vatandaşlar alt ve üst yapı çalışmaları ile mahallenin çehresinin baştan aşağı yenilendiğini belirterek Başkan Ergün’e övgü dolu sözler söylediler.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ


Kula’da mahalle ziyaretlerine Sandal Mahallesi ile devam eden Başkan Ergün ve Başkan Tosun vatandaşlarla sohbet etti. Kente değer katan yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini belirten ve vatandaşlara çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ergün, alt yapı yenilemesi için proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Başkan Ergün ziyaret ettiği her mahallede çocukları ve kadınları da unutmadı. Başkan Ergün kadınlara fular, çocuklara top ve kırtasiye seti hediye ederek sevindirdi.

BAŞKAN TOSUN’U ZİYARETTE BULUNDU


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula temasları kapsamında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u da makamında ziyaret etti.
Başkan Ergün’ü kapıda belediye personelleri ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun çiçekle karşıladı. Başkan Ergün, ziyaret kapsamında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban hazır bulundu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’ya yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ergün, Kula Belediyesi ziyareti sonrasında Jeopark Kula Belediyespor-Fenerbahçe arasında oynanan voleybol maçını izledi.

Editör: TE Bilişim