MANİSA'nın Şehzadeler ilçesindeki evcil hayvan dükkanında satışa sunulan, yaklaşık 16 santimetre boyundaki 'pomeranian boo' cinsi köpek, sevimliliğiyle dikkat çekiyor. 17 bin TL ile 35 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılan köpek, sahibi olmayı isteyenleri düşündürüyor.

Yarhasan Mahallesi Belediye Caddesi üzerindeki evcil hayvan dükkanında satışa çıkarılan 'pomeranian boo' cinsi, 'Kuki' isimli köpek, görenlerin dikkatini çekti. Dükkan sahibi Aydoğan Coşkun, "Bu köpeğin fiyatları değişebiliyor. 17 bin TL'den başlayıp, 35 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Çoğunlukla ev köpeği olarak tercih ediliyor. Köpeğin en önemli özelliği, boyutunun 1 karıştan az olması. Daha fazla büyümüyor. Köpeği, kardeşiyle birlikte Rusya'dan iş yerimize getirdik. Yaklaşık 1 haftadır bizde olan köpeğin, bir kardeşini 3 gün önce 17 bin TL'ye sattık. Şimdi diğer kardeşi için de bir müşterimiz var. 'Kuki'yi de 17 bin TL'ye satacağız. Bu cins köpekler, bir araba fiyatına satılıyor" diye konuştu.

Coşkun, ayrıca müşterilerin gözdesi haline gelen köpeğin yaşam süresinin, 13 ile 16 yıl arasında değiştiğini ve ağırlığının en fazla 3 kilogram olduğunu kaydetti.

Editör: TE Bilişim