KULA Kaymakamı Murat Güven, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ile birlikte Kula Anaokulu ve Doktor Kalender Anaokulunu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Okul öncesi eğitim programları hakkında Okul Müdürü Sedat Karakaya'dan bilgiler alan Kaymakam Murat Güven, sınıfları gezerek, çocuklar ile sohbet etti. Kaymakam Güven, öğrencilerin yaş gruplarına uygun yapılan Türkçe, dil, müzik, oyun, resim ve sanat etkinlikleri büyük bir beğeni ile izledi.
Kula Anaokulu Müdürü Sedat Karakaya, yapılan ziyaretten öğrencilerin ve öğretmenlerin memnun kaldığını dile getirdi. Ziyaret sırasında, Kaymakam Murat Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan'a okul çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini ifade eden Karakaya, her sınıfın okul öncesi eğitim programına göre uygun düzenlendiğini anlatarak sınıflarda yeterli ilgi köşeleri ve materyallerin olduğunu söyledi. Karakaya, "Öğrencilerimiz yaş gruplarına göre gruplandırılıyor. Okulumuzda çocuklarımız tam gün eğitimin yanı sıra yarım gün eğitim alabiliyorlar." dedi.
Kula Anaokulunun ardından özel olarak faaliyet gösteren Doktor Kalender Anaokulunu da ziyaret eden Kula Kaymakamı Murat Güven yetkililerden anaokulu hakkında bilgi aldı.
Kula Doktor Kalender Anaokulu kurucusu Nazif Bursuk Kaymakam Güven'e şu bilgileri verdi: "Kula'da milli eğitime bağlı özel anaokulu olarak faaliyet gösteriyoruz. Çocuklarımızın eğitimleri bizim için çok önemli. O yüzden tecrübeli öğretmen kadrolarımız ile ilçemize hizmet veriyoruz."
Editör: TE Bilişim