Bağışçıların plaket, altın, gümüş ve bronz madalya ile ödüllendirildiği törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de katıldı. 

  Türk Kızılayı Manisa Kan Bağış Merkezi, gönüllü kan bağışçılarına madalya takdiminde bulundu. Kan Bağış Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen madalya törenine Manisa Vali Yardımcısı Volkan Köksal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yurdabekçi, Türk Kızılayı Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, Kızılay Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, Kan Merkezi Müdürü İsmet Nardal, ilçe belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gönüllü kadın kolları ve gönüllü kan bağışçıları katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından protokol konuşmaları yapıldı ve kan bağışının önemine değinildi. Konuşmaların ardından madalya takdimine geçildi.

  Madalya takdimi sırasında kürsüye çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç bir konuşma yaptı. Genç, “Nadide bir topluluk içerisinde kutsal bir amaç uğrunda düzenlenen bu etkinlikte bulunmaktan gurur duyuyoruz. Değerli donörlerimize de kan bağışında Manisa’yı birinci yaptıkları için tebrik ve teşekkür ediyorum. Manisa her konuda öncü iller arasında olmuştur ve olmaya devam edecektir” dedi.

  Türk Kızılayı Manisa Kan Bağışı Merkezi tarafından gerçekleştirilen törende 45 kez kan bağışında bulunan 8 bağışçıya plaket, 35 kez kan bağışında bulunan 11 bağışçıya altın madalya, 25 kez kan bağışında bulunan 53 bağışçıya gümüş madalya, 10 kez kan bağışında bulunan 401 bağışçıya bronz madalya takdim edildi.

Editör: TE Bilişim