Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Taydaş, derneğe verdiği destekler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, birlik ve beraberlik mesajları vererek,” Vatan savunmasında fedakârca mücadele eden şehit ve gazi yakınlarımıza ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Bu anlamda aziz şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize hizmet veren derneğimize destek olmak bizlerin bir görevidir” dedi. Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ise, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’in ardından Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil’i makamında ziyaret etti. Şehitlerimizin ülkemizin nuru, gazilerimizin de onuru olduğunu dile getiren Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin her zaman yanlarında olacaklarına dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim