Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimleri öncesinde sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Ergün, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Başkanı Sıdıka Doğdu ile yönetim kurulu üyelerine ardından Yeniden Bir Yaşam Derneği’ne sonrasında ise Türk Kadınlar Birliği Başkanı Sevgi Şanlı ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar ve planlanan yatırımların yer aldığı kitapçıkları takdim eden Başkan Ergün’e eşi Şeyda Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, meclis üyesi adayları eşlik etti.

31 MART SEÇİMLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Ergün’ün ilk durağı Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı oldu. Vakıf Başkanı Sıdıka Doğdu tarafından karşılanan Ergün, yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Ergün, Vakıf Başkanı Sıdıka Doğdu’ya Manisa’nın simge sembollerinden olan kuru üzüm ve zeytinyağı ile MASMEK kurslarında telkâri yöntemiyle yapılan gümüş Ay-Yıldız rozeti hediye etti. Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ve hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Ergün, Vakıf Başkanı Sıdıka Doğdu, yapılan ziyaretten memnuniyetini ifade ederken, yapılacak olan 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin hayırlı olması ve başarı dileklerini iletti.

YENİDEN BİR YAŞAM DERNEĞİ’Nİ DE ZİYARET ETTİ

Başkan Ergün, ziyaretleri arasında Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı yanında bulunan Yeniden Bir Yaşam Derneği’ni de ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında derneğe de ziyarette bulunan Başkan Ergün, Dernek Başkanı Funda Demirel ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

DESTEKLERİNİN DEVAM ETMESİNİ İSTEDİLER

Başkan Ergün’ün sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinde ikinci durağı Türk Kadınlar Birliği oldu. Türk Kadınlar Birliği Başkanı Sevgi Şanlı ve yönetim kurulunu ziyaret eden Başkan Ergün, Birlik Başkanı Şanlı’ya Manisa’nın değerlerinden kuru üzüm ve zeytinyağı ile MASMEK kurslarında telkâri yöntemiyle yapılan gümüş Ay-Yıldız rozeti hediye etti. Başkan Ergün, yatırımlar ve hizmetler konusunda bilgiler verirken, Birlik Başkanı Şanlı, Başkan Ergün’e başarı dileklerini iletti. Ziyarette Birlik Başkanı Sevgi Şanlı, Başkan Ergün’e yaptığı desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletirken, tüm illerdeki şubelerinin de Cengiz Ergün gibi bir belediye başkanlarının olması temennisinde bulundu. Sevgi Şanlı, yeni dönemde de yapılacak olan çalışmalarında Başkan Cengiz Ergün’den destek isterken, yapılacak olan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde başarı dileklerini iletti.

Editör: TE Bilişim