MANİSA'DA görev yapan Yunusemre Belediyesi'nde çalıştığını öne süren ve kızının tedavisi için bağlı bulunduğu müdürlükten izin isteyen Remzi B. adlı vatandaşa, iddialara göre önce müdürlük tarafından izin verilmeyeceği söylendi sonra gerekirse istifa edip kızının yanına öyle gidebileceği şeklinde açıklama yapıldığını öne sürdü. Remzi B. ise hasta kızının yanında olabilmek adına işinden istifa etti.

İSTİFA EDERSEN İSTEDİĞİN KADAR GÖREBİLİRSİN!
Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli olduğunu söyleyen Remzi B., Antalya'da hastanede bakım altında olan kızının fenalaşması üzerine Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Irmak'tan izin istedi. Irmak'ın izin veremeyeceğini söylemesi üzerine, Remzi B. kızının hasta olduğunu söyledi. Irmak'ın Remzi B.'den istifa ettiği taktirde kızını istediği kadar görebileceğini söylemesi üzerine Remzi B.'nin istifa ederek Antalya'ya kızının yanına gittiğini söyledi.

"EVLADIMIZ İÇİN İSTİFAMIZ İSTENİYORSA İSTİFAMIZI VERMESİNİ DE BİLİRİZ"
Sosyal medya hesabı üzerinden sitem dolu paylaşımlarda bulunan Remzi B. şu ifadeleri kullandı:
"Değerli sayfa arkadaşlarım, çocuğumun hastalığı nedeniyle sayın Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Irmak'tan izin almak için yanına gittim. Durumu kendisine izah etmeme rağmen kendisi izin veremeyeceklerini söyleyerek benden istifamı istedi. Benim yerimde herkesin çocuğu olabilirdi. Sonuçta ben bir babayım. Evladımız için istifamız isteniyorsa istifamızı vermesini de biliriz. Sevgi ve Saygılarımla şuanda kızımın tedavisi için Antalya'dayım."

ÜCRETLİ VE ÜCRETSİZ İZİNLERİNİ KULLANDI
Yunusemre Belediyesi yetkilileri ise Remzi B. isimli personelin istifası ve sosyal medya hesabından sitem etmesi üzerine yazılı bir açıklama yolladı. Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Remzi Bey, belediyemizin değerli bir çalışanıydı. Malesef kızının yaşadığı rahatsızlık nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşadı. İzmir'deki tedavi döneminde ücretli ve ücretsiz izinlerini kullandı. İzmir'deki doktorlarının, Antalya'ya gidip tedaviyi orada sürdürmeleri gerektiğini söylediğini belirttiğinde kendisine doktorun onu refakatçi yazmasını, böylece sıhhi izinli sayılabileceğini belirttik. Eşinin refakatçi yazıldığını, ama kendisinin de Antalya'da onların yanında olmak istediğini söyleyen Remzi kardeşimiz istifa dilekçesini verdi. Bu akşam sosyal medyada yaptığı açıklamayı gördük. Hizmet Alımı Yetkilimiz kendisiyle görüştü. Remzi kardeşimiz gurbette olmanın verdiği efkârla bunu yazdığını belirtti. Kendisine, İnşallah şifa bularak en kısa sürede Manisa'ya dönmelerini dilediğimizi ve Yunusemre Belediyesi'nin her zaman kapısının ona açık olduğunu bir kez daha belirttik. O da yaptığı paylaşımı kaldırdı. Bu açıklamayı size yapma gereği duyduk.
Editör: TE Bilişim